Huolto

Määräaikaishuolto. Audi, Vw, Scoda, Ford... merkkiriippumaton

Auto on kuin vaimo (tai mies) - jos se ei saa huomiota aika-ajoin, se alkaa kiukuttelemaan. Suoritamme määräaikaishuollot uusiin ja vanhoihin autoihin. Merkkiriippumattomasti, mm: Ford, Toyota, Skoda, Chevrolet, Mitsubishi jne jne. Määräaikaishuollon yhteydessä saat meiltä auton käyttöösi hintaan 0 euroa! Toteuttamamme määräaikaishuollot eivät vie valmistajan takuuta pois. Käytännössä siis merkkihuollon ja meidän välinen ero on vain hinta ja asennuksen nopeus. Meillä kun tuppaa olemaan niin, ettei olla vielä yhtään näitä valohoitotohtoreita palkattu, eikä kyllä nähty tarvettakaan. Tuo autosi meille, pidämme siitä hyvää huolta ja palautamme sen sinulle sovitusti. Eikö aikaa meinaa löytyä määräaikaishuoltoon tuonnille? Mitäs jos tarjoaisimme palvelua, jossa tulemme hakemaan autosi ja jätämme vielä käyttöösi sijaisauton. Autosta emme ota korvausta, mutta matkasta ja tähän kuluneesta ajasta varsin maltillisen korvauksen. Ota yhteyttä, katsotaan miten parhaiten saamme sinun autosi huollatettua.

Auton ilmastointihuolto

Jopa Suomen vaihtelevissa keleissä auton ilmastointi on melkeinpä välttämättömyys. Kuumia päiviä sattuu onneksemme, tai epäonneksemme myös meidän vaihteleviin keliolosuhteisiin. Tällöin ilmastointi on pelastus, paitsi jos se ei toimi.

Suomen olosuhteet tekevät itseasiassa auton ilmastoilaitteistolle hallaa. Ilmastointi, kuten monet muutkin auton toiminnallisuudet vaativat jatkuvaa käyttöä toimiakseen moitteettomasti ja talvella laitteisto jää pääsääntöisesti täysin käyttämättömäksi. Käytön lisäksi ilmastointilaitteisto autossa tulee myös asianmukaisesti huoltaa määräajoin. Suositeltava huoltoväli auton ilmastoinnille on kahden vuoden välein.

Meidän henkilöstö osaa lukea laitteistoa ja huolto sisältää oikeasti ne työvaiheet joita ilmastointilaitteen huolto vaatii, ei pelkkää nesteiden lisäystä mitä valitettavan useissa autohuolloissa tehdään. Tekniikan maailma teki "pistokokeita" huoltoliiikkeisiin valitettavan huonoin tuloksin, joten pieni kuluttajavarovaisuus huoltoliikettä valittaessa on paikallaan. Pääsette lukemaan artikkelin tästä.

Me teemme mitä lupaamme ja sillävälin kun huollamme autosi, saat sijaisauton käyttöösi täysin ilman veloitusta! Ota siis yhteyttä ja laitetaan autosi ilmastointilaite kuntoon.

Varaa aika huoltoon tai pyydä tarjous