Korjauspalvelut

Suoritamme pienimuotoiset kolarikorjaukset, myös rutut ja montut menee piiloon toimestamme. Soittamalla tai ottamalla vaikka emailitse yhteyttä saatte tietää voidaanko auton ongelmaa ratkaista meidän päässä. Harvoin tulee vastaan vika tai ongelma, jota ei voida hoitaa, mutta tällöin kyllä suoraan sanotaankin jotta ei onnistu. Mitä luvataan, se tehdään. Ota siis yhteyttä, niin sinä saat autosi kuntoon ja me saadaan yksi tyytyväinen asiakas lisää :)

Jakohihnan vaihdot

Wikilainaus:
"Jakohihna tai hammashihna on ketjuperiaatteella toimiva hihna, jonka avulla voidaan tahdistaa akselit pyörimään tietyssä tahdissa. Moottorissa kampiakseli pyörittää jakohihnan välityksellä nokka-akselia."

Jakohihna. Tuo auton akilleen kantapää. Tämä kun napsahtaa niin se onkin sitten iso voi voi. Jakohihna kannattaa vaihtaa suositellun mukaisesti, sillä sitä ei missään nimessä kannata "ajaa loppuun". Ottamalla yhteyttä meihin tarvitsemme pelkän rekisterinumeron ja saamme auton tiedot ja tarvittavat osat nopeasti. Toteutamme vuosittain satoja jakohihnan vaihtoja, joten meiltä tämä onnistuu. Ota yhteyttä.

Varaa aika huoltoon tai pyydä tarjous